Installatie WinSalar Netwerkversie

Download WinSalar uit uw memberportaal.

Nadat u WinSalar heeft gedownload installeert u deze op een locatie naar keuze op uw netwerk.
Wanneer de installatie is voltooid zult u op de gekozen locatie de volgende map vinden:

'X:\SALAR Nederland\WinSalar 201*\'

Start deze eenmaal op om initiële instellingen te maken.
U heeft nu de hoofdinstallatie voltooid.

De gebruikers van de netwerkversie zullen inloggen met cliëntsoftware.
U kunt deze software op de werkstations van de gebruikers installeren op de volgende manier:

• Blader via het werkstation vanaf waar u wilt gaan werken naar de installatiemap van WinSalar op het netwerk
  • Binnen deze map ziet u de map 'ClientSetup' met daarin het setup bestand voor de cliënt
  • Voer de setup uit en voltooi deze

Als u tijdens de installatie de standaardinstellingen heeft toegepast, heeft u nu een snelkoppeling naar 'WinSalar Cliënt 201*' op uw bureaublad staan.

Wanneer u voor de eerste keer de cliënt vanaf het werkstation start zal er een venster getoond worden waar naar de locatie van de hoofdinstallatie wordt gevraagd.
Blader naar de locatie waar u eerder de hoofdprogramma heeft geïnstalleerd en klik eenmaal op de map 'WinSalar 201*'.

Klik daarna op 'OK' en de cliënt zal worden gekoppeld aan de hoofdinstallatie.
Als dit goed is gegaan krijgt u het inlogvenster te zien.