Hoe kan ik mijn salarisstrook zien?

Open het navigatiemenu door linksboven in de hoek op de menu knop te klikken.

Klik in het navigatiemenu op 'Documenten' om uw salarisgegevens in beeld te brengen.

U krijgt automatisch de laatst berekende periode in beeld. De getoonde periode wordt rechtsboven in de hoek getoond op de volgende manier:

Om gegevens van een andere periode te zien kunt u hier het gewenste jaar selecteren. Als u op het kalender icoontje klikt zal er aan de rechterkant van het scherm  een zijbalk worden geopend waarin u een periode kunt selecteren.
Wanneer u een periode selecteert zal het scherm direct worden ververst met de aan de periode gerelateerde informatie.

Een gekozen periode zal op de onderstaande worden getoond:

Uw salarisgegevens worden in twee blokken getoond.

Loonberekening
Hier worden de bedragen getoond die u ook op uw loonstrook vindt alleen zijn deze hier gegroepeerd om een overzichtelijk beeld te geven. Het gaat om de volgende groepen:

• Totaal brutoloon
  • Totaal belast
  • Totaal inhouding
  • Nettoloon
  • Totaal onbelast
  • Resteert uit te betalen

Onderaan het blok 'Loonberekening' wordt het hoofd bankrekeningnummer getoond van de werknemer samen met het bedrag dat is overgemaakt.

Wanneer er bedragen van het nettoloon zijn overgemaakt naar een ander rekeningnummer dan het hoofdnummer zal er een pijltje zichtbaar zijn boven de balk zoals in het bovenstaande voorbeeld. Klik op dit pijltje om de overige transacties in beeld te brengen:

Cumulatieven
In dit blok worden totalen van diverse rubrieken getoond vanaf 1 januari t/m de huidige periode.
Het gaat om de volgende rubrieken:

• Belaste bedragen
  • Normaal belaste bedragen
  • Inhoudingen
  • Netto
  • Overig

Als u deze gegevens in een pdf-bestand wilt hebben kunt u rechtsboven in de hoek van het blok 'Loonberekening' klikken op de download knop.

Nadat u hierop heeft geklikt zal het pdf-bestand worden geopend en kunt u deze opslaan of uitprinten.