BAPI Foutcode 5124

Als u nog steeds problemen ervaart bij het ophalen van retourberichten, wordt dit mogelijk veroorzaakt doordat u meerdere loonheffingsstromen heeft geactiveerd in de instellingen van BAPI (zoals bijvoorbeeld het verzenden van de EDM, of gespecificeerde tijdvakken zoals weekaangifte).

Wanneer u deze uitzet kunnen de retourberichten direct wordt opgehaald.

Bekijk een voorbeeld video van de hieronder beschreven handeling.

• Open BAPI
  • Kies voor 'Instellingen'
  • Klik op 'Berichten' en plaats een vinkje bij 'Loonheffing vanaf 2006'
  • Als u op 'Loonheffing vanaf 2006' klikt verschijnen onder in beeld verschillende opties
  • Plaats enkel een vinkje bij 'Inzendportal gebruiken voor ondertekening i.p.v. certificaten'

De overige opties laat u open. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe het scherm eruit zou moeten zien: