Hoe kan ik SalarFusion activeren?

De SalarFusion versie die bij jouw organisatie past, bestel je eenvoudig via onze website. Wanneer je de juiste versie gevonden hebt, klik je op 'Activeer direct'. In het daaropvolgende scherm verzoeken wij je vriendelijk om de stappen te doorlopen.

Wanneer alle gegevens ingevoerd zijn, ontvang je een e-mail met verificatie link en de mogelijkheid tot een iDEAL betaling. Zodra de betaling verwerkt is, controleren wij de aanvullende gegevens. Vervolgens wordt er een account aangemaakt. Je ontvangt een e-mail met daarin de login gegevens voor SalarFusion en het klantenportaal. Hiermee kun je inloggen en aan de slag.