Gebruiker toevoegen in het klantenportaal

Om volledig gebruik te kunnen maken van onze klantondersteuning, is het belangrijk dat de gegevens van de persoon die contact opneemt, door u bij ons bekend zijn gemaakt.

U kunt zich zelf gemakkelijk regelen via onderstaande stappen.

• Log in op het klantenportaal
  • Klik in de menubalk op ‘Gebruikers’
  • Klik op de knop ‘Gebruikers beheren’
  • Vul hier in de bijbehorende vakken de gegevens van de gebruiker in
  • Klik tenslotte op de knop ‘Toevoegen’

De gebruiker is nu aangemaakt en is toegevoegd aan uw overzicht. De gebruiker ontvangt een e-mail om het ingevoerde e-mailadres te verifiëren.

Onder de knop 'Toevoegen' ziet u hoeveel van de mogelijk beschikbare gebruikers u heeft toegevoegd.