Volgen

Gebruiker verwijderen via het klantenportaal

Is een werknemer niet langer bij u werkzaam, dan is het verstandig om deze werknemer als gebruiker te verwijderen via het klantenportaal.

U kunt zich zelf gemakkelijk regelen via onderstaande stappen.

  • Log in op Klantenportaal
  • Klik in de menubalk op ‘Gebruikers’.
  • In de lijst van gebruikers klikt u op de knop ‘Deactiveren’.
  • U ziet nu op uw scherm de melding ‘Account gedeactiveerd’ 

De gebruiker is nu verwijderd uit de lijst van gebruikers.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.