Hoe los ik foutcode 183 op?

Als u foutcode 183 krijgt staan er bestanden klaar in uw Bapi programma om verzonden te worden, maar omdat deze bestanden al op een eerder moment zijn verstuurd komen deze bestanden dus ook al voor in uw retourmap. U kunt het beste de nieuwe bestanden verwijderen.

Omdat u Bapi niet kunt opstarten zult u deze bestanden via de verkenner moeten opzoeken.
De bestanden kunnen op één van de volgende twee locaties voorkomen:

'X:\Gebruiker\Documenten\BapiData\BapiMail\BoxOut'

of

'X:\SALAR Nederland\LoonSOMBapi\BapiMail\BoxOut'

Na het leegmaken van deze map zou Bapi moeten zijn op te starten.
Controleer voor de zekerheid of alles is verzonden.