Hoe gebruik ik het SalarFusion gebruikers beheer?

Let op! Voordat je het SalarFusion gebruikers beheer kunt gebruiken dient er eerst een organisatie aanwezig te zijn.

Je kunt verschillende accounts aanmaken waarmee kan worden ingelogd op organisatieniveau. De ingelogde gebruiker heeft dan toegang tot alle gegevens die binnen de organisatie beschikbaar zijn.

Om een gebruiker toe te voegen volg je de volgende stappen:

• Klik linksboven in het scherm op 'ORGANISATIE'
  • Kies in het linkermenu voor 'SALARFUSION GEBRUIKERS BEHEER'

Je komt in het scherm terecht waar standaard de hoofdgebruiker wordt getoond:

Om een gebruiker toe te voegen klik je op het plus-icoon rechtsonder in beeld.

Vul in het scherm dat verschijnt de volgende verplichte velden in:

- E-mailadres
- Gebruikersnaam (Dit veld zal automatisch gevuld worden met het ingevoerde e-mailadres)
- Wachtwoord
- Bevestig wachtwoord

(Wanneer je het wachtwoord automatisch wil laten genereren klik je op de knop 'Genereer wachtwoord')

Wanneer alle verplichte velden zijn gevuld zullen de knoppen in de blauwe balk boven in het scherm groen oplichten. Klik op één van deze twee knoppen om de gegevens op te slaan en het invoerscherm te sluiten.

• Opslaan - Sla de gegevens op
  • Opslaan en verzenden - Sla de gegevens op en zend deze direct per mail naar de gebruiker

Klik op 'Annuleren' om het scherm te sluiten en de gemaakte wijzigingen ongedaan te maken.

Nadat je de gegevens hebt opgeslagen kom je weer in het overzicht terecht waar de toegevoegde gebruiker op een nieuwe regel wordt getoond.

Om wijzigingen te maken aan het account klik je aan het einde van de regel op het volgende icoontje:

Je krijgt de gebruikersgegevens weer in beeld. Behalve de gebruikersnaam kun je hier alle gegevens wijzigen en opslaan, waaronder het wachtwoord.

Je kunt via dit scherm ook de toegang tot het account beheren door een status in te stellen.
De volgende statussen zijn beschikbaar:

Actief
De gebruiker kan inloggen en heeft toegang tot de organisatie

Geblokkeerd
De gebruiker kan niet inloggen omdat de toegang is geblokkeerd door de organisatie admin.

Buitengesloten
De gebruiker heeft zichzelf buitengesloten door bijvoorbeeld het wachtwoord te vaak verkeerd in te geven.

Als je het account wil verwijderen klik je aan het einde van de regel op het volgende icoontje: