Hoe activeer ik de Dag-/Uren registratie?

Je kunt de 'Dag-/uren registratie' in- en uitschakelen op werkgevers- of werknemersniveau.

• Klik in het linker menu op 'VERLONINGS INSTELLINGEN'
  • Kies voor 'Instellingen'
  • Activeer de optie 'Toepassen dag uren registratie'
  • Klik op 'OPSLAAN'

Wanneer de 'Dag-/Uren registratie' is ingeschakeld zal de knop groen getoond worden.

In het linker menu zal in de rubriek 'PERIODE GEGEVENS' ook de optie 'Dag uren registratie' worden getoond.

Let op! Wanneer je ervoor kiest de 'Dag-Uren registratie' op werkgeversniveau toe te passen is het ook mogelijk deze optie uit te schakelen op werknemersniveau.