Hoe geef ik een pensioenaangifte vrij?

Als het tijdvak nog open is:

Je opent de werkgever. Je gaat naar menu 'Digitaal Beheer' - 'Pensioenaangifte ...'. Naast de periode waarvan het tijdvak open staat, vind je het volgende icoontje:

Om de periode vrij te geven, klik je op dit icoontje.

Als het tijdvak gesloten is:

Stuur een mailtje naar helpdesk@salar.nl waarin je aangeeft dat je een periode wil laten vrijgeven. Vermeld hierbij altijd duidelijk de naam van de werkgever, om welk pensioenfonds het gaat en welke periode moet worden vrijgegeven.

Bij twijfel kun je ons ook telefonisch bereiken via 040 25 11 333.