Overgang tandtechniek Centric naar PFZW

Om tot een juiste afdracht van de premies te komen, zijn er een aantal specifieke instellingen die gezet moeten worden voor de OP en de AP premie van PFZW. Maar daarnaast dient u er ook zorg voor te dragen, dat bij de werknemers de instelling op 'gemiddeld' staat (tabblad 'Loon').

De instellingen staan beschreven in de volgende artikelen:

Wat moet ik doen voordat ik PFZW UPA inzend?

Hoe stel ik de pensioengrondslag in voor de premies van PFZW?

Verwerken Onregelmatigheidstoeslag (ORT)

Waar moet ik rekening mee houden bij de pensioensberekening van PGGM (Zorg en Welzijn)

Tevens verwijzen wij u naar de volgende link, mocht u bevindingen krijgen na het inzenden van uw UPA bericht:

Aanlevering PFZW mogelijke bevindingen

Bij vier weken verloning dient periode 10 (10/09 - 07/10) handmatig opgesplist te worden in de standaardperiode met datumbereik 10-09-2018 t/m 30-09-2018, en een subperiode met datumbereik 01-10-2018 t/m 07-10-2018. Als de premie nieuw wordt toegevoegd, dient bij vier weken verloning de 't/m' datum handmatig aangepast te worden van 07-10-2018 naar 30-09-2018.