Foutcode poort 443 bij verzending UPA PFZW

Wanneer u deze foutcode krijgt, dan kunt het volgende proberen:

Plak de onderstaande link in Internet Explorer (dus niet in Chrome of een andere browser):

https://upawse.pggm.nl/pggm.upa.wcfservice/upa.svc

U zou een pagina in beeld moeten krijgen die er als volgt uitziet:

​Gebeurt dit niet, dan is er iets in de instellingen van Internet Explorer die de communicatie met de webservice van PFZW blokkeert.

Dit kunt u dan voorleggen aan uw systeembeheerder, om de instellingen aan te kunnen laten passen.