Hoe wijzig ik mijn wachtwoord van het Klantenportaal?

Er zijn twee verschillende situaties waarin je het wachtwoord wilt wijzigen:

- Je hebt nog wel toegang tot het account, maar je wil het wachtwoord wijzigen
- Je hebt geen toegang tot het account, dus wil je het wachtwoord wijzigen

In dit laatste geval, maak je gebruik van de knop 'Wachtwoord vergeten? Klik hier' onderaan de inlogpagina. Als je in het scherm dat je dan krijgt je bij ons bekende e-mailadres invult, zal een nieuw wachtwoord naar je worden verstuurd.

Het kan ook zo zijn dat je nog wel toegang hebt tot je account, maar dat je bijvoorbeeld vanwege de veiligheid je wachtwoord wil veranderen. Dit doe je door in te loggen op het klantenportaal, te klikken op 'Mijn gegevens'. Vervolgens navigeer je naar het tabblad 'Wijzig wachtwoord'. Hier vul je het nieuwe wachtwoord twee keer in en druk je op de knop 'Wijzig mijn wachtwoord'.

In verband met de veiligheid van je account zullen we nooit telefonisch je wachtwoord verstrekken.