Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Als gebruiker kun je je e-mailadres aanpassen door in te loggen op het klantenportaal. Via menu 'Mijn gegevens' - 'E-mailadressen' vind je je e-mailadressen voor het klantenportaal en de facturatie.

In dit scherm vul je het gewenste e-mailadres twee keer in onder het juiste kopje en klik je op de knop 'Update mijn e-mailadres'. Je e-mailadres is nu aangepast.

Je hebt echter nog een derde e-mail. Namelijk voor uw SalarFusion account. Dit e-mailadres kun je niet wijzigen. Mocht je deze toch willen aanpassen, kun je het beste contact opnemen met onze afdeling Sales.