Volgen

Gegevens zijn gewijzigd, weet u zeker dat u wilt doorgaan?

De exacte melding gaat als volgt:

"Gegevens zijn gewijzigd, weet u zeker dat u wilt doorgaan? Niet opgeslagen gegevens gaan verloren."

Deze melding wordt getoond als je van pagina gaat wisselen, nadat je iets hebt aangepast op de huidige pagina, waarna je nog niet op knop 'Opslaan' hebt geklikt. Kies je voor 'Ja' dan gaan de wijzigingen verloren en ga je naar de andere pagina. Kies je voor 'Nee' dan blijf je op de huidige pagina. Je hebt dan alsnog de kans om de wijzigingen op te slaan.

In SalarFusion worden de meeste wijzigingen pas opgeslagen wanneer je daadwerkelijk op de knop 'Opslaan' drukt. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.