Hoe moet ik SalarOnline instellen, wanneer ik enkel de loonstrook online wil tonen?

Log in als accountant op SalarOnline. Kies in het gebruiker menu voor ‘Werkgevers’ – ‘Instellingen’. Druk rechtsonder op aanpassen en wijzig de instellingen achter ‘Automatisch login werknemers versturen’ naar Ja.

Vervolgens kiest u in het linkse menu voor ‘Document instellingen’. Klik hierna in de kolom ‘sorteren’ op de gewenste werkgever.

Zet vervolgens achter de documenten die u niet wil laten accorderen maar meteen naar de werknemers als bijlage wil zenden de vinkjes zoals onderstaand voorbeeld.

Om de pdf documenten vanuit WinSalar te versturen volgt u nu het artikel:

PDF of andere documenten uploaden