Hoe verstuur ik meerdere aangiftes tegelijk?

Je kunt voor een specifieke periode de aangiftes versturen voor meerdere werkgevers tegelijk. Dat doe je bovenin via 'Digitaal' - 'Loonaangifte'. Er verschijnt dan een scherm onder het kopje 'Digitale Opgave: Belastingdienst Aangifte Loonheffing'.

Je selecteert het aangiftetijdvak en de periode waarover je aangifte wilt doen. Hierna selecteer je de werkgevers waarover je aangifte wilt doen door deze aan te vinken.
Onder de kolom 'Berekend t/m' zie je tot en met welke periode er is berekend. Onder de kolom 'Berekend status' vind je het aantal dienstbetrekkingen die zijn berekend in de hierop volgende periode.

Om de aangiftes te versturen klik je rechtsboven op 'Doorgaan' en vervolgens weer rechtsboven op 'indienen'. Hierop vraagt hij nog een keer om bevestiging en wanneer je hiermee wilt doorgaan kies je voor 'Ja'.