Hoe kan ik gebruik maken van SalarOnline?

Wanneer je interesse hebt in het gebruik van SalarOnline kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling Verkoop 040- 25 11 333 (optie 0) of via sales@salar.nl.

Zodra wij een account voor SalarOnline hebben aangemaakt, ontvang je een e-mail met een wizard link. Deze wizard dien je te doorlopen. Na een paar instellingen is SalarOnline operationeel. Uit de praktijk blijkt dat dit vaak binnen 10 minuten is gerealiseerd. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je altijd even bellen met de helpdesk, wij helpen je graag verder.