Hoe verwijder ik de organisatie?

Indien er geen loonaangiftes gedaan zijn is het mogelijk om een organisatie te verwijderen. Dit is alleen in zeer specifieke gevallen nodig. Mocht je twijfelen of je inderdaad de organisatie moet verwijderen, neem dan even contact op met de helpdesk.

Om de organisatie te verwijderen, klik je rechtsboven op het tandwiel-icoontje om naar de instellingen te gaan. Klik vervolgens aan de linkerkant onder 'Beheer' op 'Organisatie verwijderen'.

Neem de disclaimer goed door en zet daarna het vinkje om akkoord te gaan. Zodra je dit hebt gedaan verschijnt er onderin het scherm een knop 'Stuur code'. Druk op deze knop.

Er wordt nu automatisch een e-mail verzonden naar het bij ons bekende e-mailadres van de hoofdgebruiker. In deze e-mail vind je een code. Kopieer deze code en plak hem in het veld dat nu getoond wordt in SalarFusion. Klik hierna op de knop 'Invoeren'.

Nu verschijnt de knop 'Verwijderen'. Als je op deze knop drukt, maak je de verwijdering van de organisatie definitief. Deze is dan niet meer terug te halen.

Na het klikken op de 'Verwijder' knop is de organisatie verwijderd. Je komt op het beginscherm van SalarFusion terecht. Vanuit dit scherm kun je een nieuwe organisatie aanmaken.