Aanmelden training Werken met SalarFusion

Verdiep jezelf in de mogelijkheden van SalarFusion tijdens onze training 'Werken met SalarFusion'. Tijdens deze ééndaagse klassikale training ga je zelf kennismaken met alle functionaliteiten van het pakket. Zodat je na afloop alle ins- en outs van SalarFusion weet. En zo sta je bij een eventuele overstap niet voor verrassingen.

Hoe kun je jezelf aanmelden?
Aanmelden gaat gemakkelijk en snel via het klantenportaal. Eenmaal ingelogd klik je op de tegel trainingen. Vervolgens wordt er een overzicht getoond van alle mogelijke trainingen die op dit moment aangeboden worden. Wanneer je op de tegel 'training SalarFusion' klikt, zie je vervolgens de beschikbare data. Hier selecteer je een geschikte datum en klikt vervolgens op de knop 'Bevestigen'. Enkele minuten na het versturen van het formulier ontvang je de bevestigingsmail.