Wat is WinSalar?

WinSalar is een offline salarispakket, welke afgestemd is op de wensen en behoeften van onze klanten. Werken met WinSalar betekent kiezen voor snelheid, efficiëntie en eenvoud. WinSalar installeer je eenvoudig op elk gewenst apparaat met Windows besturing. Met een van de add-on mogelijkheden van WinSalar, kun je de huidige versie gemakkelijk uitbreiden. Toch liever een online oplossing? Bereid het pakket uit met SalarOnline of bekijk de mogelijkheden van SalarFusion.

Meer informatie over WinSalar vind je op website.