Wat doet SALAR Nederland voor de AVG?

Uiteraard dragen wij er zorg voor dat de regelgeving gevolgd wordt en dat er zorgvuldig met uw gegevens omgegaan wordt.

Wat betreft SalarFusion;
Ook hier wordt gebruik gemaakt van de veiligheidsprotocollen 'https' of 'ftps'.

Wat betreft WinSalar:
De verbindingen vanuit WinSalar met externe servers gaan via de veiligheidsprotocollen 'https' of 'ftps'.
Sommige aangiftes gaan niet rechtstreeks via een webservice of upload en worden onze klanten zelf eerst als bestand opgeslagen op een zelfgekozen locatie. In deze situatie bent u dan ook zelf verantwoordelijk voor wat er daarna met het bestand gebeurd.
Wat betreft het gebruik van onze back-up bestanden (.wsb20xx bestanden); Dit zijn proprietary zlib gebaseerde bestanden die met een wachtwoord beveiligd kunnen worden zodat deze niet zomaar ingelezen kunnen worden bij een andere WinSalar gebruiker.  Bij de Netwerkversie is er daarnaast ook standaard een mogelijkheid om een pincode in te stellen zodat deze ook alleen in een netwerkversie met dezelfde pincode weer kan worden ingelezen.

Om meer informatie te kunnen verstrekken is door SALAR Nederland een verwerkersovereenkomst opgesteld deze kunt u downloaden en ondertekenen via het klantenportaal waarin voor beide pakketten deze informatie ook is opgenomen.