Hoe voeg ik een extra gebruiker toe?

SalarFusion gebruikers met abonnementstype Professional of Enterprise hebben de mogelijkheid om enkele extra gebruikers toe te voegen aan SalarFusion Gebruikersbeheer. Meer informatie over het aantal gebruikers per abonnement vind je op onze site salar.nl

Een extra gebruiker kan net als de hoofdgebruiker met eigen inloggegevens inloggen in SalarFusion. De hoofdgebruiker kan aan de extra gebruiker(s) rechten toekennen, zie hiervoor: Hoe ken ik rechten toe aan een gebruiker?

Om een gebruiker toe te voegen, klik je op 'Organisatie' - 'Gebruikers en groepen'. Via de plusknop kies je voor optie 'Account toevoegen'.

Vervolgens worden er een aantal gegevens gevraagd om in te vullen om het account aan te maken.

Gebruiker

Hier worden de gegevens ingevuld om het account aan te maken.

Zodra de gegevens zijn ingevuld kun je via de knop 'Opslaan en verzenden' een mailtje laten sturen naar de gebruiker.