Hoe ken ik rechten toe aan een gebruiker?

Als je in SalarFusion een extra gebruiker hebt aangemaakt kun je instellen welke rechten je deze gebruiker wil geven. Zo is het mogelijk om bepaalde handelingen te blokkeren. Ook is het mogelijk om bepaalde werkgevers niet zichtbaar te maken voor een gebruiker.

Ga naar 'Organisatie' - 'Gebruikers en groepen'. Dubbelklik op een aangemaakte gebruiker. Klik bovenin het scherm op 'Rechten'. Hier zie je een aantal rechten. De rechten aan de linkerkant zijn niet geactiveerd voor de gebruiker. Door rechten aan te vinken en op het pijltje naar rechts te klikken kun je rechten toekennen. Druk op 'Opslaan' om de wijzigingen definitief te maken.

Ook kun je bovenin dit scherm kiezen voor 'Werkgever toegang'. Door werkgevers aan te vinken en op 'Opslaan' te klikken kun je bepalen welke werkgevers een gebruiker wel of niet kan inzien.