Hoe verwijder ik een dienstbetrekking?

Om een dienstbetrekking van een werknemer te verwijderen klik je op het volgende symbool naast de naam van de werknemer:

Je krijgt dan een overzicht van de werknemer(s) onder de geselecteerde werkgever. Heeft een werknemer meerdere dienstverbanden dan staat er een pijltje voor de naam van de werknemer. Door dit pijltje aan te klikken klap je de dienstbetrekkingen open of sluit je ze.

Rechts in de regel van een dienstbetrekking zie je een rood rondje met een kruisje. Klik hierop om de dienstbetrekking te verwijderen.

Is deze knop licht gekleurd dan kan de dienstbetrekking niet verwijderd worden. Er is dan berekend met deze dienstbetrekking. Om deze alsnog te verwijderen moeten alle berekeningen van de dienstbetrekking teruggezet worden. Hoe je dit doet lees je hier.