Hoe neem ik een reservering op in de grondslag van het vakantiegeld?

Je kan alleen een andere reservering op nemen in de grondslag van het vakantiegeld als deze in de werkgever op het scherm 'Verlonings instellingen' - 'Loonelementen' reservering boven het vakantiegeld staat. Zorg dus dat het vakantiegeld onderaan staat voor een juiste grondslagbepaling.
De volgorde van een reservering kun je aanpassen in de werkgever door met de linkermuisknop ingehouden de reservering naar boven of onder te slepen. Dit kan alleen in een nog niet berekende periode.

Na het slepen krijg je een melding dat de grondslag mogelijk wordt aangepast. Klik bij deze melding op 'Ja' om de wijziging definitief te maken.

Om een reservering op te nemen in de grondslag van het vakantiegeld, open je de reservering vakantiegeld door er dubbel op te klikken op scherm 'Verlonings instellingen' - 'Loonelementen' en klik je op 'Grondslag'. In dit scherm kun je aan de rechterkant de reservering aanvinken om hem in de grondslag op te nemen.